Nieuwe website!

Onze nieuwe website is online! We hebben internetbureau Monsterbrands opdracht te geven om voor ons een nieuwe website te laten maken die ook "responsive" en daarmee "mobielvriendelijk" is.

Nieuwe website gemaakt door internetbureau Monsterbrands

Ook voor wat betreft het content beheer van onze nieuwe site zijn we er flink op vooruit gegaan: de website-inhoud is nu heel gemakkelijk aan te passen en aan te vullen met nieuws. Kijk dus regelmatig op onze site voor actualiteiten!

Onze diensten

Ons klantenbestand is zeer divers; van zzp-er tot mkb-ondernemingen met 30 medewerkers. Administatiekantoor Ascherman verleent haar diensten aan startende ondernemers, maar ook aan bedrijven die al meer dan 50 jaar bestaan.

Dit zijn onze vier kernactiviteiten:

Financiële administratie

De financiële administratie is de basis van uw bedrijf. U kunt de gehele administratie aan ons uitbesteden of een deel hiervan zelf bijhouden.

Salarisadministratie

De loon- en salarisadministratie is een zorgvuldige taak. Om die reden werken wij samen met een gerenommeerd salariskantoor.

Fiscale dienstverlening

Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen, zodat u zeker bent van een correcte aangifte en er geen enkele fiscale kans blijft liggen.

Interim management

Dankzij onze jarenlange ervaring op administratief gebied pakken wij de administratie van uw bedrijf op elk gewenst moment op.