Financiële administratie

Financiële administratie

De financiële administratie is de basis van uw bedrijf. Een overzicht van uw cijfers (jaarrekening) wordt vaak gepresenteerd aan banken, verzekeringen of de belastingdienst. Belangrijk dus dat uw administratie altijd correct en up-to-date is.

U kunt er voor kiezen om de gehele administratie uit te besteden of om een deel hiervan zelf bij te houden. Ondernemers die zich liever bezig houden met andere zaken dan de administratie, bieden wij een eenvoudig concept:

1. U brengt de administratie

2. Na verwerking ontvangt u van ons per e-mail de volgende gegevens:

  • Overzicht BTW-aangifte
  • Overzicht openstaande debiteuren/crediteuren
  • Periode overzicht met balans-, verlies- & winstrekening

3. U kunt uw administratie weer ophalen of deze bij ons ‘stallen’

Onze diensten

Ons klantenbestand is zeer divers; van zzp-er tot mkb-ondernemingen met 30 medewerkers. Administatiekantoor Ascherman verleent haar diensten aan startende ondernemers, maar ook aan bedrijven die al meer dan 50 jaar bestaan.

Dit zijn onze vier kernactiviteiten:

Financiële administratie

De financiële administratie is de basis van uw bedrijf. U kunt de gehele administratie aan ons uitbesteden of een deel hiervan zelf bijhouden.

Salarisadministratie

De loon- en salarisadministratie is een zorgvuldige taak. Om die reden werken wij samen met een gerenommeerd salariskantoor.

Fiscale dienstverlening

Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen, zodat u zeker bent van een correcte aangifte en er geen enkele fiscale kans blijft liggen.

Interim management

Dankzij onze jarenlange ervaring op administratief gebied pakken wij de administratie van uw bedrijf op elk gewenst moment op.

Actualiteiten

We houden u graag op de hoogte van actualiteiten rond ons bedrijf en onze branche.