Interim management

Interim management

Opeens geen boekhouder of tijdelijke ondersteuning nodig?
Het kan voorkomen dat uw medewerker ziek wordt. Maar wat als dit een langere periode betreft?

Langdurige arbeidsongeschiktheid of zwangerschapsverlof bijvoorbeeld. Het maakt niet uit of uw organisatie groot of klein is, uw financiële administratie moet bijgewerkt blijven. Of u heeft iemand nodig die uw financiële afdeling ondersteunt bij het voorbereiden/controleren van de administratie t.b.v. de jaarrekening. (controle grootboek, aansluiting balansrekeningen e.d.)

Ik kan u hiermee helpen. U kunt mij inhuren voor zowel op locatie als vanuit mijn eigen kantoor. Door mijn ruime ervaring bij verschillende soorten bedrijven en met diverse boekhoudpakketten ben ik breed inzetbaar en kan ik de werkzaamheden snel overnemen. Als uw eigen personeel weer aan het werk gaat draag ik alles netjes over.

U kunt mij onder andere inhuren voor:

  • Debiteuren- en crediteuren beheer
  • Alle voorkomende inboekwerkzaamheden
  • Controleren van de administratie
  • Aangifte omzetbelasting
  • Voorbereiding jaarrekening t.b.v. uw accountant

Onze diensten

Ons klantenbestand is zeer divers; van zzp-er tot mkb-ondernemingen met 30 medewerkers. Administatiekantoor Ascherman verleent haar diensten aan startende ondernemers, maar ook aan bedrijven die al meer dan 50 jaar bestaan.

Dit zijn onze vier kernactiviteiten:

Financiële administratie

De financiële administratie is de basis van uw bedrijf. U kunt de gehele administratie aan ons uitbesteden of een deel hiervan zelf bijhouden.

Salarisadministratie

De loon- en salarisadministratie is een zorgvuldige taak. Om die reden werken wij samen met een gerenommeerd salariskantoor.

Fiscale dienstverlening

Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen, zodat u zeker bent van een correcte aangifte en er geen enkele fiscale kans blijft liggen.

Interim management

Dankzij onze jarenlange ervaring op administratief gebied pakken wij de administratie van uw bedrijf op elk gewenst moment op.

Actualiteiten

We houden u graag op de hoogte van actualiteiten rond ons bedrijf en onze branche.