Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening

De wetgeving rondom belastingen verandert elk jaar. Voor u extra lastig om op de hoogte te blijven. Daarnaast moeten alle aangiften tegenwoordig digitaal ingediend worden. De Belastingdienst kan hierdoor makkelijker het verband tussen de diverse aangiften controleren. Een goed onderbouwde administratie wordt hierdoor nog belangrijker.

Ons advies?

Laat uw aangifte inkomsten- en/of vennootschapsbelasting verzorgen door een fiscaal adviseur. Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen, zodat u zeker bent van een correcte aangifte en er geen enkele fiscale kans blijft liggen.

U ontvangt van ons altijd eerst een concept-aangifte. Na akkoord versturen wij de aangifte digitaal naar de Belastingdienst en ontvangt u een aangifte-rapport.

Onze diensten

Ons klantenbestand is zeer divers; van zzp-er tot mkb-ondernemingen met 30 medewerkers. Administatiekantoor Ascherman verleent haar diensten aan startende ondernemers, maar ook aan bedrijven die al meer dan 50 jaar bestaan.

Dit zijn onze vier kernactiviteiten:

Financiële administratie

De financiële administratie is de basis van uw bedrijf. U kunt de gehele administratie aan ons uitbesteden of een deel hiervan zelf bijhouden.

Salarisadministratie

De loon- en salarisadministratie is een zorgvuldige taak. Om die reden werken wij samen met een gerenommeerd salariskantoor.

Fiscale dienstverlening

Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen, zodat u zeker bent van een correcte aangifte en er geen enkele fiscale kans blijft liggen.

Interim management

Dankzij onze jarenlange ervaring op administratief gebied pakken wij de administratie van uw bedrijf op elk gewenst moment op.

Actualiteiten

We houden u graag op de hoogte van actualiteiten rond ons bedrijf en onze branche.